Benidorm
Benidorm fick bli vårt nästa mål eftersom vi på vår förra resa stannade till här några dagar på vägen hem . 
Vi tyckte det var bra här , och lite annorlunda med alla skyskrapor.
Ställplatsen här i Finistrat är ny och fräsch med allt . 
Vi passade på att både promenera o cykla . Att cykla här var väldigt speciellt eftersom cykelbanan oftast låg belägen mitt i gatan mellan dom båda körfälten. Dessutom var det många  elsparkcyklar som susade förbi.
Glädjande nog hade Manfred köpt sig en cykelhjälm, äntligen kan man bara säga. Cykelhjälmen inhandlades på sportaffären Decalton som lämpligt nog fanns i det stora köpcenter som låg på promenadavstånd från ställplatsen

(null)

Här ser man konstverk längs strandpromenaden i det område där dom flesta turisterna håller till.
Konstverken som är 6 stycken kallas my secret Garden är gjorda av belgaren Arne Quize och konstverken har tidigare stått i València 

(null)

(null)

Swan’s Love  Hong Yi 2020 färgglada svanar och mellan halsarna syns några av skyskraporna

(null)

Ett lite annorlunda hus med sportbar 

(null)

Hundratals av vita duvor vid fontänen 

(null)

(null)

Höghus i bakgrunden av stranden 

(null)

En blomsterprakt som lyser upp muren

(null)

4 dagar blev det i Benidorm sen fortsatte vi till den mindre staden Mazarrón. Här finns en populär camping som bör bokas i förväg . Tydligen mycket populär fick vi höra av en dalmas som stod och väntade på att få checka in där  den 1:a dec. 
Vi sällade oss till dom husbilar som stod uppställda på en gratisparkering och härifrån kunde vi utforska staden. 
Vi började med en trerätters meny på en av strandpromenadens restauranger . Förrätt , sallad, varmrätt ,och dessert. Dessutom ett glas vin o kaffe för 15 euro. Smakade riktigt bra.

(null)

Stora båtar här i hamnen och också en del fiskebåtar . 

(null)


(null)

Fullmåne över Mazarrón denna kväll 

(null)

Nu börjar vi närma oss Almunecar så sakteliga. På fredag ska vi få nyckeln till vår lägenhet. Där ska vi sen tillbringa hela december och januari.  Känner lite förväntan och hoppas den är som vi föreställt oss. 

(null)#1 - bmlarsreseblogg

Så härligt ni har det! Benidorm ser ju ut att vara en riktigt fin stad trots att det är stort och modernt.. Det är alltid fint med konst och statyer i stadsmiljön.
Nu blir det väl lite skönt att installera er i lägenheten i Almunecar. Du får hälsa till Marianne när ni träffar henne. Ha det så gott! Jag hoppas hinna in och käka lunch i Skövde i morgon gör äntligen ska jag gå ett digitalt läkarbesök i morgon fm.
Kram Britt-Marie

Svar: Att svara på dina meddelanden är inte alltid så lätt . Ibland går det ibland inte. Hoppas lunchen var god och trivsam. Nu är vi lite nyfikna på lägenheten vi ska hyra från o med imorgon.
Lisa Kotzur