Svedånshamn
Idag passade vi på att köra mot Hökensås. Högsommarvärme upp mot 30 + inte illa för att vara i Sverige sista dagarna i augusti . Tanken var att plocka lite blåbär i skogen här i trakten. Det blev en jobbig match att slåss mot en miljard småflugor  bland   blåbärsriset. Säkerligen hade både en och annan plockat bär här innan oss men vi skrapade ihop lite grand som ska förgylla och vitaminberika vår frukost yoghurt. Lite fika i skogen blev det naturligtvis också . Ingenstans  smakar fika så gott som i skogen .
Efter vårt krig med flugorna styrde vi mot Vätterns strand närmare bestämt till Svedånshamn. Här har vi aldrig varit tidigare trots att det inte alls är så långt hemifrån.
(null)
 Här finns en liten småbåtshamn en badplats med sandstrand och en bilparkering där man inte får campa men strax bredvid en fin plats att stå över natt. Här står vi nu och runt omkring oss står både tyskar och nederländare. Ibland blir man förvånad över att tyskar hittar dom mest undangömda platserna. En väldigt fin plats är Svedånshamn  med fantastisk utsikt över Vättern.
Här sitter Manfred med Visingsö i bakgrunden och andra sidan Vättern
(null)

(null)

(null)

(null)