Málaga
Här i Málaga Beach har vi firat första advent och tagit fram lite pynt.

(null)

Vi tog bussen in till city för att uppleva den fantastiska julbelysning som pryder Málaga . Den tändes exakt 18.30 under jubel från dom många personer som samlats här för att vara med om detta . För att spara el har man i år begränsat tiden för belysningen från 18.30 till midnatt och på helgerna till 02.00. 

(null) 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Annars står vi här en knapp mil utanför centrala Málaga på ställplatsen som heter just Málaga Beach Area . Stor och välordnad plats som med fördel bör bokas innan eftersom den är populär och nästan jämt fullsatt. Platserna är små och man får betala efter hur många amp. man vill ha. 
Första raden är dyrast men också mest populära p.g.à att där har man utsikt mot havet .
Det finns en lång strandpromenad och cykelväg längs havet och tre tunnlar att passera där det också finns fina utsiktsplatser

(null)

(null)

(null)
 

Många restauranger som grillar fisk ligger längs promenaden 

(null)

Flera roddföreningar finns 

(null)

Om man följer stranden drygt 3 km kommer man till Rincón de la Viktoria där det finns många hotell och apartment . Här finns också fler restauranger och caféer samt affärer.

(null)

(null)


Innan vi kom till Málaga stod vi ett par nätter i Roquetas de Mar som ligger i närheten av Almería. Här breder plastriket ut sig . Mil efter mil odling under plast och när man tror att det tagit slut kommer det fler . Ingen vacker syn men så blir det när så mycket ska odlas och exporteras. 
 
(null)


Ställplatsen i  Roquetas de Mar var riktigt bra och dessutom prisvärd. Tyvärr låg den lite tråkigt med en stökig rivningstomt som granne.
Strandpromenaden var helt okej . 
I hamnen låg flera fiskebåtar som kommit in med fisk så både katter och hägrar hade samlats på och runt båtarna för att eventuellt få ta del av fångsten.

(null)


(null)

Imorgon som är den sista november far vi vidare. Hur långt är inte bestämt, vi har ju den fördelen att inte behöva planera så exakt ,  utan ta det som det kommer.  Portugal närmare sig så sakteliga men en eller flera stopp blir det nog innan vi passerar gränsen .