En resa som blivit annorlunda
(null)

Bilden är tagen i Münster vid Assee , idag när solen sken och många Münsterbor var ute och  snappade lite frisk luft samtidigt som dom och vi promenerade längst Aasees sjökant.

(null)


I tre veckor har vi nu huserat i Bösensell. Vår resa mot Portugal fick ett oväntat avbrott här.
Oma dvs Manfreds mamma har hastigt blivit sämre och kommer inte att kunna klara sig på egen hand längre.  
Just nu bor hon på ett korttidsboende och väntar på ett äldreboende. På korttidsboendet får hon stanna en vecka till sen måste hon bo hemma några dagar innan nästa slutgiltiga flytt. Tydligen är det en regel som säger att det ska vara så , åtminstone har vi blivit så informerade. Det blir nog bra så , för då kan vi gå igenom vad hon kan och vill ta med sig till sitt nya boende . Det känns mycket bättre om hon har möjligheten att välja själv bland kläder och prylar. Därefter när vi kommit så långt får vi ta tag i röjningen och uppsägningen av hennes lägenhet . För tillfället städar vi och slänger bort det mest onödiga . Vi sover i husbilen men bor och lagar mat gör vi i lägenheten. Varje dag åker vi och hälsar på Oma och försöker pigga upp henne lite . Det verkar som om hon själv nu kommit fram till att detta beslut är det bästa i nuläge . Allt känns lite vemodigt just nu , ett kapitel i livet tar slut. 
Avslutar med en gullig bild på några barn som deltog i upptakten till karnevalen i Münster förra lördagen. . 
(null)

#1 - Britt-Marie Lundgren

Vi pratade om er i helgen och funderade på hur det går för er.
Tur i oturen att inte allt hände när ni var långt ner i tid ex Portugal. Jag ska gå på seniorlunch på onsdag. Hör av mig efter det.
Kram B-M