Påsk

(null)

Här står dom 17 hjortarna som Cissi och jag brukar se på vår morgonrunda.Nästan varje morgon står dom i skogskanten och tittar på oss så att vi inte kommer dom för nära.
Vilket underbart väder vi fått denna påsk. Björkarna slår redan ut och vädret och lediga dagar lockar många att besöka vårt vackra Kinnekulle . Själva tog vi en tur till Munkängarna men for vidare då vi såg hur mycket folk som samlats där . Vi for då till Råbäcks stenhuggeri där vi kunde betrakta en massa snokar som kilade runt bland stenarna i strandkanten.  Här finns också 5 platser för husbilar och dessa var med råge fyllda . Vi var där med personbil så för oss fanns plats trots mycket folk som letat sig dit , många hade medmed fikakorg . 

(null)

(null)

I skogen intill invid den lilla stigen där blåsipporoch vitsippokantade stigen hittade vi finfin ramslök som ska bli till en soppa .
(null)

    På och vid Munkängarna växer också mängder men det räknas som naturreservat och då får man inte plocka. 
Igår hade vi vänner på besök och åt lite gott och pratade om våra respektive resor och resvägar. Vi hann även med en kortare promenad i finvädret. 
I morgon kommer barnen och då ska vi grilla korv och leta påskägg . 
 
(null)




#1 - Britt-Marie Lundgren

Ja visst har vi haft ett underbart påskväder! Idag har vi spelat golftävling (min första här hemma) så vi har varit ute hela dagen. Nu sitter vi och slöar på altanen och försöker mobilisera lite kraft för några måsten. I lördags var bl a Erica och Rigmor här, kul och i morgon ska jag jobba.
Vi kan förstå att det var mycket folk på Kinnekulle. Vi gick på Hindens rev igår och där var vi inte heller själva.

Svar: Hindens rev måste vi också besöka det var länge sen
Lisa Kotzur