Jul i Almunecar
(null)

Nu har vi firat jul här i Almunecar för första gången . 
Kl. 12 var det julbad som många ställde upp på . Vi fegade men det var roligt att se på alla tomtar som tog sig ett juldopp. 

(null)
 
Senare på dagen åt vi gemensam julmat med våra vänner . Värdparet bjöd på glögg när vi kom . Deras hus ligger på en höjd med fantastisk utsikt mot vattnet .

(null)

Det blev både julskinka , prinskorv, köttbullar ,sill o Janssons och god hemmagravad lax. Ja det var lika svenskt som om vi varit hemma och minst lika gott . Inget fattades . Inte heller det goda humöret . Vi bidrog med lite var så det blev knytkalas . Det viktigaste på julbordet  julskinkan hade värdparet beställt i Nerja och sen grilljerat . Det finns en affär i Nerja som heter Hemlängtan och som har en hel del svensk mat och som också tar emot beställningar. Där var vår skinka beställd  och hämtad . 

(null)

En trevlig kväll med mycket prat om ditt o datt . En del snack om husbilsresor förstås , eftersom vi alla är ägare av husbil . Vi är dock dom enda av oss , som rest i husbil hit ner . En annan gemensam grej är att vi alla är hundägare . 

(null)

En dag i veckan for vi till Motril och gjorde en shoppingrunda. 
Det blev några inköp innan vi for vidare till Salubrena där vi intog en god lunch på en av dom mest juliga restauranger vi skådat . 
Lite annorlunda känsla att sitta ute under palmer och äta lunch . 

(null)

(null)

En stor del av Salubrena ligger på en klippa som stupar rakt ner. Tror inte att vi skulle vilja bo så , även om utsikten säkert är förtjusande . 

(null)

Nu är det bara två dagar kvar på detta året . På måndag är det nytt år och vi önskar att vi alla får uppleva ett fint 2024 . 
Vi kommer ju att stanna här januari ut och sen fortsätta vår resa i hjulhuset. 
              
  Gott Nytt År    

(null)