Hjulhuset rullar mot sydligare breddgrader
Nu är vi redo att ge oss av igen . Denna gång är planen att resa söderut mot Portugal och lite mildare klimat . Vi har förberett oss både mentalt och praktiskt .Mycket att ordna med inför en så pass lång bortavaro  när man är husägare. Fem månader har vi tänkt kuska runt och se oss omkring Vi har också tagit avsked av barnen och barnbarnen. I söndags brunchade vi ihop på Knistad Herrgård. Linnea och Alice var inte med men dom fick uppleva Stockholm med mej i tre dagar. Vi bodde bo på Långholmens hotell som var spännande och där besökte vi fängelsemuseumet  . Vi hann med både Skansen , tekniska museumet ,bio  plus att schoppa så det var intensiva dagar.

(null)

(null)

Vi reser från Varberg med färjan till Grenå. Vädret när vi stack hemifrån vid 11 tiden var rätt trist , grått och kallt och lite regn . Bilen packades redan igår men det sista måste tas idag på morgonen
Färjan går kl. 7,00 imorgon bitti men det känns skönt att kunna ta det lugnt och vara på plats redan kvällen innan. 
#1 - Petronella

Tack igen för brunchen, det var väldigt trevligt och gott! Dock ovant att vara påklädd bara.. 😊 Hoppas ni får en fin start på er resa! Arvid hälsar (numera Vattkopps-Arvid sen igårmorse!) och Ture också! Kram från oss!

Svar: Ja det var trevligt att sitta ner tillsammans och Knistad är mysigt. Vi uppskattade det mycket , och Arvid o Ture är så gulliga. Hoppas Arvid snart blir bra från vattenkopporna ofta tar det inte så hårt när man är liten. Hoppas du haft det som barn. Andreas har hade vattenkoppor och smittade först Kristin och sen mej . Både Kristin och jag var rätt dåliga .
Kristin hade blåsor precis överallt. Krama om Arvid och säj att vi önskar att han snart är koppfri . Just nu sitter vi på färjan till Danmark .
Lisa Kotzur

#2 - Britt-Marie Lundgren

Så skönt för er att ha en lång skön resa framför er.
Jag har bara fyra arbetsdagar kvar innan vår resa, så skönt!
Det ska bli kul att följa med er via bloggen!

#3 - Anonym

Tack Britt-Marie ! Ha det så fint och njut av resan

#4 - Anonym

Ha en underbar resa och kör lugnt så ses vi pm några månader. 💕🤗

Svar: Tack till Anonym
Lisa Kotzur