Frame i Falesia

(null)

På torsdagen lämnade  vi Tavira för denna gången. Vi kommer säkert tillbaka men just nu lockas vi av att komma till Falesia där vi räknar med att bli bofasta i en månad eller mer.
Jag oroade mig lite över om vi överhuvudtaget skulle få nån plats på ställplatsen där vi stått tidigare. Trycket brukar vara mycket högt och även om det finns två stora ställplatser precis bredvid varandra kan det vara svårt att komma in. 
Så glada vi blev när det visade sig att ställ platsen park acoteia inte var fullbelagd utan att Tony platsvärden hälsade oss välkomna och faktiskt kände igen oss . Härlig känsla att vara tillbaka här på vårt  favoritställe i Algarve. 
Efter att vi parkerat in oss gjorde vi förstås en fin strandpromenad. Lika fint som sist och Cissi sprang som en tok och rullade runt i den finkorniga sanden som om hon ville visa oss hur bra hon gillar detta livet på rull. 

(null)
 
Dom röda sandklipporna är både vackra och fascinerande. När man  tittar upp på dem kan man med fantasins hjälp urskilja många motiv o figurer.

(null)

(null)

Nästa dag tog vi fram vårt förtält som vi införskaffat strax innan resan , men aldrig satt upp. Det är ett lufttält som pumpas upp och det gick faktiskt riktigt bra för att vara första gången. Nöjda med vårt arbete satte vi oss utanför med en kaffe .

(null)

Tältet skyddar för vind och är perfekt att laga mat i speciellt nu när vi står på el.  Bra nu när vi står på samma plats en längre tid . Tältet gör att vi får mer plats att röra oss på när inte allt behöver pågå i hjulhuset. 

(null)

Så går solen åter ner . Dagarna är rätt korta men ljuvliga här i Algarve. 

(null)


#1 - bmlarsreseblogg

Vilka underbara klippor ni kan njuta av på er plats för jul- och nyårshelgerna. Så härligt det ser ut när Manfred sitter ute och mår gott i solen! Ni får ha det riktigt gott. Det här väl ingen större nöd på oss här hemma heller. Vintertemperaturer har vi fått och idag gjorde en kall nordanvind att vi kom in med frostnupna kinder efter en liten promenad mellan skidor och skidskytte…

Svar: Nordanvinden är inte att leka med tur att TV-sporten finns. Här lyssnar vi på Skaraborgsradion på morgnarna och ser på tysk tv på kvällarna. . Igår var det rafflande rally .
Lisa Kotzur

#2 - FREEDOMtravel

Vilka härliga bilder! Önskar en fin vistelse!!

Svar: Tack vi njuter och tar vara på tiden . Hoppas ni också har det bra i er husbåt trots vinterkyla
Lisa Kotzur