Portimão

Hyrbilen får jobba och vi åker i den för att se både nya o bekanta platser.
Igår var vi iväg till Portimão som visade sig ha en mycket vacker kust och strand.
Bilderna får tala 
(null)

(null)

(null)

Portimão är en stad med ca. 36 000 invånare i själva staden och är en etablerad turistort men även ett centrum för den portugisiska fiskeindustrin. 
Här finns många appartments och flera av dessa ligger fint med utsikt mot havet.

(null)     

Antagligen är det fullt med turister här i Portimão sommartid , men nu är som på dom flesta ställen här i Algarve ganska lugnt och skönt. 

Idag har vi varit i Carvoeiro igen . Vi åkte dit tillsammans med B. och E. som vi träffat på ställplatsen och umgås lite med. Eftersom dom inte varit i Carvoeiro tidigare ville vi visa dom denna lilla pärla. Efter titten åt vi en god och  riklig lunch på en restaurang . Den lunchen kommer vi att  minnas och säkert kommer vi att söka upp  den här restaurangen  vid något annat tillfälle när vi gästar fina Carvoeiro.

(null)

Vi hann också med en titt på en plats som B o E gillade och som hade ett mycket rikt fågelliv. Här fanns många flamingos och andra fåglar i ett naturskönt område. Här kunde man också fricampa och det var gott om utrymme som man kunde dela med dom  många får som vallades runt av en fåraherde.

(null)

(null)

(null)

(null)

Även denna dag fick ett fint avslut med en röd solnedgång.

(null)


#1 - Britt-Marie Lundgren

Vilka fina utflykter ni gör! Här är vi angripna av en förkylning som vi dock försöker mota så gott det går!
Om exakt två veckor sitter vi nog på Landvetter så här dags, men innan dess ska jag hinna med fyra arbetsdagar varav en med seniorlunch och efterföljande fika på patologens. Dessutom ska vi åka till Stockholm fredag-lördag, gå på musical, Djungelboken med Edwin, träffa mina kompisar på "lunchsymöte", spela bowling med jobbet och gå på Fotoklubbsmöte...
Tror du jag hinner packa, eller....

Svar: Då får vi hoppas att förkylningen ger med sig så att du inte missar något. Fika på patologen får jag avstå från men kan kanske bli en annan gång om det passar. Jaha bara två veckor kvar tills ni ger er iväg till Alicante och golfspel. Måste väl kännas bra efter den här vintern som inte haft nåt vidare väder vad vi förstått.
Här däremot är det för närvarande ljuvligt. 1 mars drar vi vidare mot Spanien. Kram håller tummarna att du hinner med allt också att packa semester väskan😊

Lisa Kotzur