Malaga beach
  • Nu står vi 9 km utanför Malaga sedan i onsdags . Vi chansade på att få plats på Area Malaga Beach som vi kollat in men hört att det var svårt att få plats på. Lite tur ska man ha , och efter den korta resan från Fuengirola körde vi in på ställplatsen som såg rätt full ut. Den rara kvinnan i receptionen gav oss plats 2 som ligger i första raden med underbar utsikt mot havet. Här skulle vi få stå en natt och sedan få byta. Morgonen därpå frågade vi vart vi skulle bli placerade och fick då höra att vi får stå kvar ända till den 22:a om vi vill. Platsen här på gräddhyllan kostar några Euro mer men har också 6 amp. Istället för 4 amp i dom  bakre raderna . Vi njuter nu av utsikten på havet och dom som promenerar förbi på strandpromenaden. Stranden som är sten o grus är en hundstrand  ,  så även det passar oss perfekt.  Här kan vi laga mat ute på elplatta  eller i den nyanskaffade elektriska ugnen. Kanske blir det en aubergine gratäng idag.  Ugnen har vi köpt under resan , likaså en elektrisk  uppvärmare som vi använt när kvällar och mornar varit kyliga. För att nyttja dessa måste man ha mer än 3 amp. som erbjuds på vissa platser.  Här på Arra Malaga Beach finns jättefina duschar , troligtvis alldeles nya. Platsen verkar mycket omtyckt av svenskar för här står en hel del . Närheten till Malaga , dit man kan cykla  alt. ta bussen är säkert lockande för många. Vi har ännu inte varit där men vi har promenerat längs strandpromenaden till Rincón de la Victoria. Igår intog vi där en god lunch och på e.m. gick jag på massage , något som min älskade Manfred tyckte jag var värd på alla hjärtans dag. Skönt var det , men jag kände allt av dom gamla arbetsrelaterade krämporna.  


Vår plats sett från stranden

(null)

(null)
   
Friterade småfiskar och aubergine sallad samt friterade små bläckfiskar stod på menyn
(null)
(null)


#1 - Anna / boihusbil.s

Vad härligt att ni fick plats på gräddhyllan! Vi cyklade förbi där flera gånger när vi stod i Rincon. Stör inte vägen? Känns som platsen ligger mitt i korsningen. Att cykla till Malaga är fint, det är mestadels mysig väg utmed havet och intill restauranger och fina hus.

#2 - Britt-Marie Lundgren

Vilken tur ni haft som fick en så bra plats. Vi skaffade också en elektrisk ugn innan vi for till Kroatien och den använde vi flera gånger. Den här veckan har gått så fort och i em ska vi köra husbilen till Igelstorp så jag ska träffa Lars i Varnhem. I morgon blir det ett extra helgpass igen, så är mina avklarade.
Ha det så skönt. Nu är det bara drygt tre veckor tills vi också kommer söderut!

#3 - Lisa Kotzur

Har problem ibland med att svara på era kommentarer . Vet inte varför men svarsrutan försvinner.
Vi blir inte alls störda av trafiken Anna utan hör bara vågornas skvalpande. Vi står längst upp mot havet och näst längst in nedpålats för bord och stolar framför bilen där det oftast r soligt. Denna plats har blivit en riktig favorit för oss bland

#4 - Lisa Kotzur

Hoppas vägarna inte är hala och sliriga längre Britt-Marie. Ja vi hade en makalös tur som kunde lägga beslag på en av dom absolut bästa platserna på den här ställplatsen. Överväger starkt att boka nåt här för en månad eller så för nästa resa. Kram och ta det varligt dom sista dagarna så du inte skär dej på microtomkniven

#5 - FREEDOMtravel

Härligt det ser ut! Och fint väder verkar det vara! :) På frågan om Vitryssland så kan jag tyvärr inte svara. Låter väldigt spännande och intressant! Man får väl kolla upp vad som gäller kring visum och försäkring och hur det ser ut med campingar!?

Svar: Tack för svaret . Ja vi får kolla upp det lite närmare . Vi har ju hund också s ven det behöver kollad upp. Blir det för krångligt får vi hoppa över Vitryssland och njuta av dom andra länderna kring Östersjön . Vårt svenska Norrland t.ex. som vi aldrig kommit längre i än runt höga kusten.
Lisa Kotzur