Intog Fuengirola med dunder o brak

Efter Gibraltar for  vi längs kuststräckan  Costa del Sol med  solen och hade havet på vår högra sida. På andra sidan berg i horisonten . På skyltarna stod det också Costa del Golf så man kan anta att det golfas en hel del här . Vi konstaterade också att det var väldigt mycket bebyggelse , städerna eller byarna hade liksom vuxit ihop. Mycket hotell och apartments naturligtvis för här finns det gott om turister . Vi hittade en ställplats i utkanten av Fuengirola men ändå ganska centralt . Här finns det både restaurang och hästgård.

(null)

(null)

(null)

På ställplatsen finns många svenskar trots att  den inte är särskilt stor. Roligt att träffa på folk  från Hällekis här, det hade vi inte räknat med. Två fina mellanschnautzer finns här också men Cissi håller sig för god för att leka med dom. Vi kom hit på söndagsmiddagen och då var det musik och stämning på restaurangen. Många spanjorer hade kommit hit för att umgås och äta gott och samtidigt lyssna på spansk musik. Tyvärr hade dom parkerat längs den smala grusvägen ända fram till ställplatsens trånga infart. På något sätt olyckligt vis råkade vi  skrapa sidan på den bil som stod alldeles intill infarten och det utan att vi hörde eller märkte nåt. Allt blev löst till det bästa  , och vi fick hjälp på plats med papperskramen . Vår bil fick också en liten törn men vi har kommit över det nu. Försäkringen är kontaktad.

(null)

Idag har vi haft ett riktigt gråväder efter flera dagar av sol och finväder .
Vi har shoppat för att fördriva tiden och här finns det ett stort utbud av affärer med väldigt bra priser. Lätt att köpa mer än vad som behövs men jag försöker hålla igen. 

(null)

Så här fint blommar krassen på min morgonpromenad.

(null)

Ser väldigt trångt ut för den här hästen.

(null)

Så här kan det se ut bakom dom fina fasaderna.
Imorgon ska vi försöka få tag på en plats i eller vid Malaga

#1 - Britt-Marie Lundgren

Att skrapa emot sådär känns så onödigt men är så lätt hänt att det bara är att ta med i beräkningen. Vår bakpanel med belysning tog i en liten låg stenmur på en träng camping i Rovinj så vi åkte resten av fjolåret med en lagning med silvertejp. Nu har de äntligen fått hem en ny till verkstaden i Igelstorp så fortsätter de här vårtemperaturerna ska vi nog köra bort den dit i slutet av veckan, så kan vi hämta den när vi kommer hem från Spanien. Ska ni snart tröffa Marianne nu när ni snart är i de trakterna?

Svar: Lätt hänt men tråkigt . Ja efter Malaga och Nerja Sk a vi besöka Marianne. Det ska bli trevligt att se hur dom har det på sin favoritplats.
Lisa Kotzur

#2 - FREEDOMtravel

Åh, nu blir man sugen på att rulla med husbilen! :) Det är iofs ganska soligt och fint i Stockholm just nu, men kallt ;) Önskar fortsatt trevlig resa!

Svar: Har hört om att våren är på väg. Verkar tidigt men vädret gör ju lite som det vill och dom flesta blir glada över tidig vår. Hoppas ni kan rulla ut snart.
Lisa Kotzur

#3 - Anna / boihusbil.se

Attans vad trist att dra i så där! Men lätt hänt. Hoppas ni får det åtgärdat utan bekymmer när ni kommer till Sverige. Blir ledsen när jag ser hur djuren har det här. Trånga utrymme eller uppbundna. :(

Svar: Ja Anna men det går så fort när olyckan är framme. Blev ju bara små skador på vår bil . Ingen människa kom till skada och det är huvudsaken. Hästarna på hästgården hade det nog bra men det var värre med dom som stod vid småhusen intill. En häst stod så trångt och mörkt att jag inte kunde med att lägga ut bilden . EU reglerna för djurhållning följs nog inte .
Lisa Kotzur